Confort - Producător mobilă din PAL şi MDF
Caută
Trimite prin e-mail
Hartă site
SERVICII
SOLUŢII PE MĂSURA TA

Oferim servicii complete, de la sfaturi de amenajare a locuinţei sau biroului până la montajul final. Toate acestea la un înalt nivel de calitate şi profesionalism. Oferta noastră este foarte variată, de la mobilier funcţional, la care îţi poţi alege culorile, soluţii personalizate (mobilă la comandă) la mobilier exclusivist din piele sau esenţe nobile de lemn.

 
 
SERVICII PENTRU COMPANII
Servicii business class
Înţelegem că atunci când apelezi la o companie pentru aţi dezvolta afacerea aştepţi aceaşi seriozitate şi promptitudine pe care le oferă şi compania ta. De aceea iţi vom oferi servicii business to business şi îţi vom deveni nu doar furnizori ci parteneri.
Mobilier pentru spaţii de cazare
Linia noastră de producţie este ideală pentru realizarea de mobilier în serie mică. Calitatea la care este produs mobilierul nostru îţi garantează că oaspeţii afacerii tale se vor simţii întotdeauna bine.
Contacteză-ne şi îţi vom face o ofertă concretă.

Mobilier pentru dezvoltări imobiliare
Dacă eşti dezvoltator de proiecte imobiliare îţi oferim două servicii care te vor ajuta să îţi dezvolţi afacerea.

"Ready to live in"
Oferă clienţilor tăi spaţiile de bucătărie şi baie gata mobilate şi accesorizate. Vom creea pentru apartamentele sau casele vândute de tine soluţii de mobilare a bucătăriei şi camerei de baie, organizate pe mai multe nivele de accesibilitate de la standard la top end. La cumpărarea locuinţei clientul tău va opta pentru configuraţia care o doreşte şi va contracta un singur credit.

"Feel the mood"
Îţi mobilăm complet casa sau apartamentul model pentru ca prezentările tale să fie mai realiste. Clienţii tăi nu vor vedea doar o casă compartimentată ci un spaţiu de locuit. Vor putea astfel să experimenteze cum se vor simţii în bucătărie, living sau camera copilului.

Contacteză-ne şi îţi vom face o ofertă concretă.

Mobilier pentru spaţii de birouri, reprezentanţe, magazine
Îţi mobilăm afacerea. Punct. Contacteză unul din centrele de design şi împreună cu designerii noştrii vom găsii soluţiile cele mai potrivite. Vizitează galeriile de exemple de mobilier personalizat pentru a vedea câteva din proiectele pe care le-am propus clienţilor noştri.
înapoi la SERVICII
Copyright © 2007 Trinom srl. Toate drepturile rezervate. Politica de confidenţialitate